Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean velit sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit ipsum consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

Image Alt

За нас

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФОРЦА

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФОРЦА

ФОРЦА Е УНИКАТЕН БРЕНД КОЈ НУДИ КОМПЛЕТНИ УСЛУГИ ЗА СПОРТ, РЕКРЕАЦИЈА И РЕЛАКСАЦИЈА

ФОРЦА располага со спортски објекти расположливи за сите спортови: фудбал, футсал, ракомет, кошарка, баскет, одбојка, одбојка на песок, пинг – понг .

Спортска сала со сопствен паркинг простор, трибински простор, мултифункционална за повеќе спортови.

Две Фудбалски Игралишта на вештачка трева, од кое едното е во рамките на СЦ Форца, а другото во Гимназијата Орце Николов, во зимскиот период покриени  со балон.

Баскет отворени игралишта во Гимназијата Орце Николов со тартан подлога 2цм.

Одбојка на песок со бел песок АА класа – Гимназија Орце Николов.

Во состав на центарот работат детски школи за фудбал иодбојка.

ФОРЦА врши услуги на организирање на спортски турнири и првенства и организирање на различни настани во спортската сала од спортски карактер.

ФОРЦА е организатор и домаќин на МЕСЕЦ НА СПОРТОТ од 2008 година и оваа 2020 година по 13 ти пат ке бидеме домакини на настанот.