ОДБОЈКА 2019Група A
ТабелаСетовиПоени
ЕкипаPWLПоени+-+/-+-+/-
1Нетцетера440983521319716
2Сеавус431973419914653
3Нова 413656-11911874
4АД ЕСМ413337-4144172-28
5Фармахем413337-4152197-45