СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФОРЦА

ФОРЦА е уникатен бренд кој нуди комплетни услуги за СПОРТ, РЕКРЕАЦИЈА И РЕЛАКСАЦИЈА

ФОРЦА располага со спортски објекти расположливи за сите спортови: фудбал, футсал, ракомет, кошарка, баскет, одбојка, одбојка на песок, тенис, бадминтон, пинг – понг, карате, мечување.

  • Спортска сала со сопствен трибински простор, мултифункционална за повеќе спортови
  • Фудбалско Игралиште на вештачка трева, покриено со балон во зимскиот период
  • Тениски терени
  • Одбојка на песок со бел песок АА класа
Во состав на центарот работат детски школи за фудбал, тенис и одбојка.
 
Кафе бар и Lounge Bar со тераса и фонтана во летниот периоди камин во зимскиот период.Отворена летна детска игротека со нега за децата од 17:00 – 22:00 часот во летниот период.
 
ФОРЦА врши услуги на организирање на спортски турнири и првенства и организирање на различни настани во кафе барот (родендени, корпоративни забави, прес конференции, промоции)
 
ФОРЦА е организатор и домаќин на МЕСЕЦ НА СПОРТОТ во 2008, 2009,2010, 2011 и 2012 година.
www.forza.com.mk