Спортски Центар ФОРЦА

Лондонска бб, 1000 Скопје
+ 389 2 30 91 200 (Канцеларија)
+ 389 2 30 60 333 (Кафе Бар и Спортски објекти)

 

Делевски Димитар  072-214-412  dimitar.delevski@forza.com.mk

Координатори по спортови:
Фудбал - Ѓорги Јовановски 078 418 000
Баскет - Јован Димовски 071 528 039
Одбојка - Владимир Петковски 071 279 139
Пинг Понг - Ненад Јованов 078 662 827
Куглање - Александар 072 620 000
Пливање - Александар 072 620 000
Точак - Александар 072 620 000
Трчање - Александар 072 620 000

 Име
E-mail
*
Прашање
*
* задолжителни полиња