БАСКЕТ 2019

 
Вторник 14.05.2019   (Лев кош)
18:30Група AЕндава1 - 2Систина16:146:169:16
19:30Група AФорд Македонија 0 - 2Код Хем7:1610:16
 
Вторник 14.05.2019   (Десен кош)
18:30Група BВип2 - 1АД ЕСМ16:1114:1615:6
19:15Група BСолушонејд2 - 0Аптив16:316:11
 
Четврток 16.05.2019   (Лев кош)
18:30Група AСистина2 - 0Форд Македонија 16:1316:7
19:30Група AАтлантик груп2 - 0Ендава16:1016:14
 
Четврток 16.05.2019   (Десен кош)
19:30Група BВип2 - 1Солушонејд10:1614:89:8
 
Петок 17.05.2019   (Лев лкош)
19:30Група AКод Хем2 - 1Систина17:1514:1616:13
 
Петок 17.05.2019   (Лев кош)
18:30Група AФорд Македонија 1 - 2Атлантик груп12:1620:187:16
 
Петок 17.05.2019   (Десен кош)
19:30Група BАптив2 - 1АД ЕСМ16:88:1616:3
 
Понеделник 20.05.2019   (Десен кош)
19:00Група BСеавус2 - 1Вип16:1114:1614:13
20:00Група AЕндава0 - 2Телеком0:160:16
 
Вторник 21.05.2019   (Лев кош)
18:30Група AАтлантик груп1 - 2Код Хем10:1616:97:16
19:30Група AЕндава1 - 2Форд Македонија 16:1015:1712:16
20:30Група AТелеком2 - 0Систина16:1116:4
 
Вторник 21.05.2019   (Десен кош)
19:30Група BАД ЕСМ0 - 2Солушонејд5:1611:16
20:30Група BСеавус1 - 2Аптив11:1616:711:16
 
Среда 22.05.2019   (Лев кош)
19:30Група AТелеком2 - 0Форд Македонија 16:316:4
 
Четврток 23.05.2019   (Лев кош)
18:30Група AКод Хем1 - 2Ендава16:78:1621:23
 
Понеделник 27.05.2019   (Лев кош)
19:30Група AАтлантик груп0 - 2Телеком11:148:16
 
Понеделник 27.05.2019   (Десен кош)
20:30Група BСолушонејд2 - 1Сеавус15:1213:1616:8
 
Вторник 28.05.2019   (Лев кош)
19:30Група AТелеком2 - 1Код Хем15:137:1616:7
20:30Група AСистина2 - 1Атлантик груп16:36:1616:14
 
Вторник 28.05.2019   (Десен кош)
19:30Група BАптив2 - 1Вип17:1513:1515:14
 
Среда 29.05.2019   (Десен кош )
20:00Група BАД ЕСМ0 - 2Сеавус8:162:16 
1/4 финале
Среда 05.06.2019 - 20:00
Телеком2 - 0Вип16:116:1
 
1/4 финале
Четврток 30.05.2019 - 19:30
Солушонејд2 - 1Атлантик груп12:1616:215:7
 
1/4 финале
Петок 31.05.2019 - 18:30
Систина2 - 1Сеавус16:1411:1215:14
 
1/4 финале
Петок 31.05.2019 - 20:30
Код Хем1 - 2Аптив13:1615:134:16
 
 
1/2 финале
Понеделник 10.06.2019 - 18:30
Солушонејд2 - 0Аптив16:1316:3
 
1/2 финале
Понеделник 10.06.2019 - 20:00
Систина0 - 2Телеком8:1612:16
 


 
3 место
Вторник 11.06.2019 - 19:30
Аптив2 - 1Систина16:912:1516:7
 
 
Финале
Понеделник 10.06.2019 - 20:30
Телеком0 - 2Солушонејд11:1610:15